životopis M.M

13. října 2007 v 10:48 | mischulka |  Matthew McFadyen
Matthew Macfadyen je od 8. října 2004 ženatý s herečkou Keeley Hawes, se kterou má 1 dítě. V roce 2005 ztvárnil roli pana Darcyho ve filmu Pýcha a předsudek, kde si zahrál po boku Keiry Knightley.
Filmografie
2005Pýcha a předsudek (Pride & Prejudice) ...Mr. Darcy
2004In My Father's Den ...Paul Prior
2003Hra o smrti (Reckoning, The) ...King's Justice
2002Project, The ...Paul Tibbenham
2001Enigma (Enigma) ...Cave
2001Way We Live Now, The ...Sir Felix Carbury
2000Maybe Baby ...Nigel
2000Vražedná místa / Doktor Bell: Temné začátky Sherlocka Holmese (Murder Rooms) ...Waller
1999Warriors ...Pvt. Alan James
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Sharon Sharon | Web | 21. října 2007 v 16:35 | Reagovat

aj mne sa strašne páči ten film!hlavne Mr.Darcy...♥

nechceš sa spriateliť?ak áno,napíš mi na blog..ahoj.

p.s.pekný blog:-))

2 Judy Judy | E-mail | 3. prosince 2007 v 16:12 | Reagovat

Máš vážně super blog! Já miluju pýchu a předsudek, a Jane Austenovou obecně!

Zrovna jsem si přečetla tu knihu a některý pasáže, už jsem četla 20x!

Jsem ráda, že je někdo kdo se zajímá taky!

Napiš! Nemám si s kým popovídat na toto téma!

ICQ: 455-124-105

3 Klára Klára | 5. ledna 2009 v 15:10 | Reagovat

M.M. hrál taky ve filmu Bořlivé výšiny.. nebo se to taky jmenuje Na větrné hůrce,ale tam hrají jiní herci :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.